Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zakup BF'a 3 i aktualizcje

OneDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem kupić BF'a 3 (pudełkowego) i tu jest moje pytanie: wiadomo że będa jakieś aktualizacje... ale ile one ważą (mb? gb?) pytam się ponieważ nie dysponuje najlepszym internetem do ściągania (ograniczony traansfer na miesiąc) i byłoby dla mnie kłopotliwe niewiadomo ile GB ściągać. Chcę wiedzieć teraz ile aby potem sie nie denerwować.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up Jemu nie chodzi o prędkość tylko o to że ma limit.

Gdzieś słyszałem że jest możliwość kopiowania patchów z komputera na komputer z zabawą w rejestrze itp. Bo gdyby to by było możliwe mógłbyś ściągnąć patcha u kogoś kto nie ma limitu i skopiować na swój komputer.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Googlus niegadaj głupot ja gram w bf od 3 tygodnie temu i była aktulizacja 4.5 mb a później kolejna była 50mb. Ja 4.5 mb w 8h sciągnołem (100kb/s ale jeżeli dobrze pójdzie bedziesz miał 130(ja tyle miałem)-180kb). Spoko loka sciągniesz spokojnie

yiWCsl1.png
Opublikowano

Jezu to kup lepszy internet (Haritirox) Ja bf3 bym ściągał w 18 minut bo mam 25 Mb/s :P

a update mi sie w 1h by zrobił

Opublikowano

Ja mam szybki internet :) Tylko że ograniczenie do 20 GB na miesiąc (+ rodzine która też korzysta często z neta).

Co do zakupu nowego neta to to niemozliwe. Mieszkam na zadupiu gdzie nawet kabla nie chcą pociągnąć

Ew. moge cały miesiąc się ograniczać (nie sciagać itd.) a pod koniec jak jakaś nadwyżka GB zostanie to spatchuje.

Opublikowano

przepraszam co powiem do wiekszości użykowników którzy uważają że 5.5 tyle waży i są idiotami. Pewnie niewiedzą co to aktulizacja. Aktulzacja dodaje lub zmienia pliki a jak się np teraz kupiło bf to odrazu aktulzacje są pozmieniane ja gram od kwietnia i jakoś w kwietniu było 4.5 wieć niegadajcię głupot. 1GB jest pozmieniane a 0,5GB jest dodane.

yiWCsl1.png
Opublikowano

przepraszam co powiem do wiekszości użykowników którzy uważają że 5.5 tyle waży i są idiotami. Pewnie niewiedzą co to aktulizacja. Aktulzacja dodaje lub zmienia pliki a jak się np teraz kupiło bf to odrazu aktulzacje są pozmieniane ja gram od kwietnia i jakoś w kwietniu było 4.5 wieć niegadajcię głupot. 1GB jest pozmieniane a 0,5GB jest dodane.

Szczególnie, jeżeli weżmiemy pod uwagę wersję pudełkową. Leżąc w sklepie również przeszła aktualizację.

Opublikowano

< na szczescie na xboxie updat'a bylo tylko 2,5gb >

ale dobra. do rzeczy musisz zaryzykowac i sciagnac, wiesz 20gb to nie tak malo ja posiadam 40gb i bardzo rzadko go przekraczam,

chyba ze sciagam caly czas jakies hacki do gier czy nowe gry itd

graphic.png
Opublikowano

Ja myślę, że opłaca Ci się kod kupić. Pobierze Ci się całość z max. prędkością. Ale opłaca się, boo gra jest wyśmienita.

Opublikowano

ceyz ja tez polecam gre, grafika zadowalajaca az milo popatrzec ale wiesz ...

jak chlop sie boi ze mu zeżre neta to nic na to nie poradzimy ;/

najlepszym sposobem zwalic na kogos w rodzinie xD

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...